Søg
Close this search box.

digital tech summit 2024

AI Transforming business

Digital Tech Summit 2024 er Nordens største deep tech messe og det årlige mødested for forskere fra landets universiteter og deres partnere fra dansk erhvervsliv.

Kunstig intelligens (AI) har allerede forandret store dele af vores industri og samfund. Mere end hver fjerde danske virksomhed bruger allerede nu AI til understøttelse af alt fra produktion og processtyring, it-sikkerhed, logistik, HR, salg og markedsføring.

Danske universiteter og forskningsinstitutioner er med på højeste internationale niveau, når det gælder at udvikle fremtidens produktionsteknologier med AI og at forske i, hvordan teknologien kan hjælpe med at løse nogle af samfundets største udfordringer. Anvendelsesområderne er næsten ubegrænsede og udviklingen går stærkt.

Konferencen er delt op i seks centrale temaer med AI som overligger:

  1. Smart energi
  2. Digital sundhed
  3. Smart produktion
  4. AI Boosters
  5. Digitalt forsvar
  6. AI etik

Intet af dette har nogen fremtid uden en stærk talentmasse. Med universiteterne som motor trækker vi så mange studerende til som muligt og sikrer at de får karriereråd og -vejledning og bliver matchet af de rigtige virksomheder til job, praktikpladser eller projekt-samarbejder.

Endelig har messen et stort startup-område, hvor early stage virksomheder præsenterer upcoming teknologier.