Er du en initiativrig og skarp kommunikatør?

Vi søger en kollega med solid erfaring med både strategisk og hands on-kommunikation, der kan formidle vores aktiviteter og resultater i DIREC – Digital Research Centre Denmark – og bidrage til vores mission om at styrke Danmark som it-nation. 

Vi har brug for en selvstændig og procesdrevet formidler, der kan fortælle historier om de nyeste digitale teknologier, og som sikkert jonglerer mellem forskellige kommunikationsformer og -kanaler, når budskaber skal formuleres og versioneres til forskellige målgrupper.

Dine primære opgaver

 • At formidle forskning og forskningsresultater fra vores mange projekter på en måde, der fanger vores forskellige målgrupper og sikrer synlighed og omtale blandt vores partnere og i medierne. Det kan fx være som debatindlæg eller via videointerviews og artikler til vores nyhedsbrev, LinkedIn-kanal og website
 • At forme og formidle DIRECs kernefortælling samt aktiviteter og events

Din profil

 • Du har solid erfaring med kommunikation på strategisk og operationelt niveau
 • Du har en struktureret, selvdreven og proaktiv tilgang til alt fra at finde den gode historie til at få den ud via interne kanaler og eksterne medier
 • Du er god til at tage imod feedback og sparring og arbejder godt i teams
 • Du vil fortælle de gode historier om noget, som andre har skabt, men også skabe historierne selv
 • Du har gode kommunikationsevner, så du tydeligt og vedkommende kan formidle teknisk information
 • Du kan begå dig i et miljø med høj faglighed blandt kolleger og samarbejdspartnere
 • Du er vedholdende, selvstændig og ansvarlig og kan finde ro i en foranderlig hverdag

Hvis du kan genkende dig selv i dette, håber vi, at du vil med ombord hos os. 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Et attraktivt og fleksibelt job i en lille agil organisation med et entrepreneurielt mindset, der er fokuseret på at skabe resultater og gøre en forskel. Du kommer til at arbejde tæt sammen med nogle af verdens allerbedste digitale forskere og får indsigt i den nyeste digitale udvikling. 

DIREC er oprettet på en fem-årig bevilling fra Innovationsfonden. Stillingen er således i første omgang tidsbegrænset (oktober 2025). 

Centeret drives af et lille sekretariat, som består af centerets direktør og en projektleder samt et team på fire-fem medarbejdere, der deles mellem DIREC og Alexandra Instituttet inden for kommunikation, it og økonomi. Du vil blive ansat ved Alexandra Instituttets kommunikationsafdeling i Aarhus og får dermed en masse gode kolleger og mulighed for at indgå i sociale fællesskaber og andre af organisationens arrangementer, samtidig med at du i samarbejde med centerets ledelse får rig mulighed for at drive de kommunikative opgaver. 

Stillingen er en deltidsstilling på 15 timer ugentligt (fordelt fleksibelt) i Aarhus. 

Om DIREC – Digital Research Centre Denmark

DIREC er et nationalt forskningscenter, der skal udbygge kapaciteten inden for forskning, innovation og uddannelse i digitale teknologier i Danmark. Derudover skal vi bidrage til Danmarks konkurrenceevne gennem samarbejde med danske virksomheder og den offentlige sektor om udviklingen af nye innovative produkter og tjenester baseret på de nyeste digitale teknologier. 

Ansøgning

 • Ansøgningsfrist er d. 10. august, men grundet sommerferie får du ikke en kvittering for modtagelse før start august
 • Ansættelse hurtigst muligt
 • Samtaler afholdes d. 15. august 2022
 • Send eksempler på dit arbejde med content såsom video og artikler

Upload din ansøgning og CV via knappen ”Søg jobbet online” med ”eget navn og DIREC” i filnavnet. Du kan også sende ansøgning og CV til lene.h.mortensen@alexandra.dk